• bs
  • sq
  • mk
  • sr
  • uk
  • en
  • hr

Luani lojën, fitoni mbi dhembjen e fytit!

Kur shfaqen simptomat dhe shenjat e dhembjes së fytit, shpesh rekomandohet pushimi në shtëpi.
Që të kaloni kohën dhe të zbaviteni, për ju kemi përgatitur lojën LYSOBACT.

Luani lojën dhe mundni shkaqet e dhembjes tuaj të fytit!
Qëllimi i lojës është të shkatërroni sa më shumë objektiva – baktere në gojë dhe në fyt, përpara se ato të godasin dërçikthin.

Loja është pa pagesë dhe mund ta luani në çdo kohë, pa shkarkuar përmbajtjen e saj.

Klikoni në logon (fotoja poshtë) , filloni lojën Lysobact në browser-in tuaj.

 

lysobact-name

 

Lojën Lysobact mund ta luani edhe në telefonin tuaj (smartphone) ose në tablet.
Varësisht nga fakti nëse përdorni iPhone ose smartphone Android, klikoni në një nga platformat e duhura (ikonat poshtë), shkarkoni lojën falas në aparatin tuaj.

en_app_rgb_wo_45 badge_appstore-lrg

Udhëzuesi mbi lojën!

Start
Përzgjedhja e vështirësisë së lojës
Fillimi i lojës
Koha
Pikët
Shëndeti
Nivelet

Fitorja dhe fund

 

Start

Shtypni/klikoni në butonin    start të filloni lojën LYSOBACT.

Zgjedhja e vështirësisë së lojës

Zgjedhja e vështirësisë së lojës (në proporcion me shpejtësinë e objektivit – bakteres):

igrac_pocetnik – bakteret lëvizin më ngadalë

igrac_expert– bakteret lëvizin me shpejtësi më të madhe, prandaj rekomandohet për lojtarë më të përparuar më reflekse të mira.

 

Fillimi i lojës

Godisni sa më shumë bakterie përpara se të godasin dërçikthin.

Kujdes! Disa bakterie kur godasin dërçikthin nuk shkatërrohen,  por ngjiten ose fshihen pjesërisht pas dërçikthit!

 

Koha

Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit gjendet Ora  vrijeme që tregon kohën (në sekonda) e kaluar nga fillimi i lojës.

 

Pikët

Pikët janë shfaqur në treguesin   i cili ndodhet në pjesën poshtë majtas të ekranit.
Me shkatërrimin e baktereve fitoni pikë për shëndetin.

 

 

Shëndeti

Në pjesën poshtë djathtas të ekranit ndodhet treguesi i shkallës së shëndetit.

energija004

 

 

 

Nëse shkatërroni bakteret me sukses – rritet shkalla jeshile e shëndetit.

energija001

 

 

 

Nëse bakteret godasin dërçikthin, ngjiten ose fshihen pas tij –  rritet shkalla e kuqe e dhembjes së fytit.

energija003

 

 

 

Nëse shkalla jeshile e shëndetit bie në minimum, atëherë keni humbur!

energija002

 

 

 

 

 

Nivelet

Kur shkalla jeshile e shëndetit rritet deri në maksimum, kaloni automatikisht në nivelin tjetër.

Loja LYSOBACT ka gjithsej tre nivele.level01start
LYSOBACT® LOZENGElevel02start

LYSOBACT SPRAY®level03startLYSOBACT COMPLETE SPRAY®

Numrat nga 1 deri në 3, nga ana e majtë e treguesit të shëndetit tregojnë në cilin nivel ndodheni për momentin.

energija004

 

 

 

 

Keni humbur!

Nëse mbeteni pa shëndet –energija002keni humbur.

lysobact-izgubili-ste-vizual

 

Mund të filloni lojën nga fillimi – klikoni në butonin  pocetak   , ose vazhdoni lojën nga niveli i fundit nga ku kishit arritur – klikoni në butonin  „Reprizë“ repriza

 

Fitore dhe fund

Kur të kaloni të tre nivelet, keni arritur në fund të lojës  LYSOBACT…

lysobact-igrica-kraj

…keni fituar mbi dhembjen e fytit!

lysobact-igrica-pobjeda

Nëse nuk e keni provuar akoma, atëherë keni mundësi të zgjedhni vështirësinë e lojës Ekspert dhe të provoni fatin kundër baktereve me të shpejta.

Ju urojmë shëndet të mirë me produktet LYSOBACT®  dhe zbavitje të këndshme me lojën LYSOBACT!

Ova stranica je također dostupna na: Bosnian Macedonian Serbian Ukrainian English Croatian

Përpara përdorimit lexoni me kujdes udhëzuesin rreth ilaçit. Për informacione të mëtejshme mbi indikacionet, masat paraprake dhe efektet anësore të ilaçit konsultohuni me mjekun ose farmacistin.