• bs
  • sq
  • mk
  • sr
  • uk

Luani lojën, fitoni mbi dhembjen e fytit!

Kur shfaqen simptomat dhe shenjat e dhembjes së fytit, shpesh rekomandohet pushimi në shtëpi.
Që të kaloni kohën dhe të zbaviteni, për ju kemi përgatitur lojën LYSOBACT.

Luani lojën dhe mundni shkaqet e dhembjes tuaj të fytit!
Qëllimi i lojës është të shkatërroni sa më shumë objektiva – baktere në gojë dhe në fyt, përpara se ato të godasin dërçikthin.

Loja është pa pagesë dhe mund ta luani në çdo kohë, pa shkarkuar përmbajtjen e saj.

Klikoni në logon (fotoja poshtë) , filloni lojën Lysobact në browser-in tuaj.

 

lysobact-name

 

Lojën Lysobact mund ta luani edhe në telefonin tuaj (smartphone) ose në tablet.
Varësisht nga fakti nëse përdorni iPhone ose smartphone Android, klikoni në një nga platformat e duhura (ikonat poshtë), shkarkoni lojën falas në aparatin tuaj.

en_app_rgb_wo_45 badge_appstore-lrg

Udhëzuesi mbi lojën!

Start
Përzgjedhja e vështirësisë së lojës
Fillimi i lojës
Koha
Pikët
Shëndeti
Nivelet

Fitorja dhe fund

 

Start

Shtypni/klikoni në butonin    start të filloni lojën LYSOBACT.

Zgjedhja e vështirësisë së lojës

Zgjedhja e vështirësisë së lojës (në proporcion me shpejtësinë e objektivit – bakteres):

igrac_pocetnik – bakteret lëvizin më ngadalë

igrac_expert– bakteret lëvizin me shpejtësi më të madhe, prandaj rekomandohet për lojtarë më të përparuar më reflekse të mira.

 

Fillimi i lojës

Godisni sa më shumë bakterie përpara se të godasin dërçikthin.

Kujdes! Disa bakterie kur godasin dërçikthin nuk shkatërrohen,  por ngjiten ose fshihen pjesërisht pas dërçikthit!

 

Koha

Në pjesën e sipërme, në mes të ekranit gjendet Ora  vrijeme që tregon kohën (në sekonda) e kaluar nga fillimi i lojës.

 

Pikët

Pikët janë shfaqur në treguesin   i cili ndodhet në pjesën poshtë majtas të ekranit.
Me shkatërrimin e baktereve fitoni pikë për shëndetin.

 

 

Shëndeti

Në pjesën poshtë djathtas të ekranit ndodhet treguesi i shkallës së shëndetit.

energija004

 

 

 

Nëse shkatërroni bakteret me sukses – rritet shkalla jeshile e shëndetit.

energija001

 

 

 

Nëse bakteret godasin dërçikthin, ngjiten ose fshihen pas tij –  rritet shkalla e kuqe e dhembjes së fytit.

energija003

 

 

 

Nëse shkalla jeshile e shëndetit bie në minimum, atëherë keni humbur!

energija002

 

 

 

 

 

Nivelet

Kur shkalla jeshile e shëndetit rritet deri në maksimum, kaloni automatikisht në nivelin tjetër.

Loja LYSOBACT ka gjithsej tre nivele.level01start
LYSOBACT® LOZENGElevel02start

LYSOBACT SPRAY®level03startLYSOBACT COMPLETE SPRAY®

Numrat nga 1 deri në 3, nga ana e majtë e treguesit të shëndetit tregojnë në cilin nivel ndodheni për momentin.

energija004

 

 

 

 

Keni humbur!

Nëse mbeteni pa shëndet –energija002keni humbur.

lysobact-izgubili-ste-vizual

 

Mund të filloni lojën nga fillimi – klikoni në butonin  pocetak   , ose vazhdoni lojën nga niveli i fundit nga ku kishit arritur – klikoni në butonin  „Reprizë“ repriza

 

Fitore dhe fund

Kur të kaloni të tre nivelet, keni arritur në fund të lojës  LYSOBACT…

lysobact-igrica-kraj

…keni fituar mbi dhembjen e fytit!

lysobact-igrica-pobjeda

Nëse nuk e keni provuar akoma, atëherë keni mundësi të zgjedhni vështirësinë e lojës Ekspert dhe të provoni fatin kundër baktereve me të shpejta.

Ju urojmë shëndet të mirë me produktet LYSOBACT®  dhe zbavitje të këndshme me lojën LYSOBACT!

This post is also available in: Bosnian Macedonian Serbian Ukrainian

Përpara përdorimit lexoni me kujdes udhëzuesin rreth ilaçit. Për informacione të mëtejshme mbi indikacionet, masat paraprake dhe efektet anësore të ilaçit konsultohuni me mjekun ose farmacistin.