Cili nga preparatet Lysobact® i përshtatet nevojave të mia

Ova stranica je također dostupna na: Bosnian Macedonian Serbian Ukrainian English

Mateni nivelin e inflamacionit /dhembjes
Mukozë e skuqur lehtë, ndjesi djegie, vështirësi të lehta gjatë gëlltitjes
Mukozë e skuqur, ndjesi e theksuar e djegies, gërrvishtjes, tkurrjes, ndjesi tharje, vështirësi në gëlltitje, dhimbje të lehta deri mesatare
Skuqje e fortë dhe/ose mukozë e veshur, ndjesi djegie, ngushtimi dhe dhimbje e fortë në gojë ose në fyt, gëlltitje e dhimbshme

Pse produktet Lysobact® janë unike

Produktet Lysobact® përmbajnë lizozimë, një substancë organike unike me origjinë natyrale. Lizozima është faktor i rëndësishëm i imunitetit natyror dhe me efektin e saj terapeutik të shumëfishtë dhe të dobishëm ndihmon në mbrojtjen dhe në trajtimin e mukozës së gojës dhe fytit.

Lysobact® oriblete mund të përdoren në rastet e gjëndjeve të lehta inflamatore dhe dëmtimeve në pjesën e gojës dhe të fytit të shoqëruara me ndjeshmëri të lehtë.

Lysobact Spray® mund të përdoret në rastet e inflamacioneve të lehta deri mesatare dhe dëmtimeve në pjesën e gojës dhe të fytit të shoqëruara me ndjeshmëri dhe simptoma të theksuara.

 

Lysobact Complete Spray® mund të përdoret kundër të gjithë inflamacioneve dhe gjëndjeve që shoqërohen me dhimbje në pjesën e gojës dhe të fytit( zgjidhje e plotë).