Koј Lysobact® одговара на моите потреби

Ova stranica je također dostupna na: Bosnian Albanian Serbian Ukrainian English

Измерете го нивото на болка
Благо цвренило на слузницата, чувство на пецкање/жарење, благо отежнато голтање
Црвена слузница, изразено нелагодно чувство на жарење, гребење, стегање , чувство на сувост , отежнато голтање, блага до средно јака болка
Многу црвена или обложена слузница, чувство на жарење, стегање и јака болка во устата или грлото и болно голтање

Зошто се единствени Lysobact® производите

Lysobact® производите се единствени бидејќи содржат лизозим, единствена органска супстанција од природно потекло. Лизозимот е значаен фактор за природниот имунитет и со своите повеќекратни тераписки дејства помага во заштита и оздравување на слузницата на устата и грлото.

Lysobact® ориблетите се користат против мали воспалителни состојби и оштетувања во усната шуплина и грлото прпоратени со блага чуствителност.

Lysobact Spray®  се користи против благи до средно јаки воспаленија и оштетувања во усната шуплина пратени со изразена осетливост и симптоми

Lysobact Complete Spray® се користи против сите воспалителни и болни состојби во усната шуплина и грлото (комплетно решение).